Volt már, hogy magassarkúban földes/sáros terepen kötöttetek ki? Hogyan oldottátok meg?
ez már a 3. hasonló kérdés.
Akkor nekiállsz tipegni, úgy, hogy a magas sarok ne érjen le a földre, csak a lábujjak, és akkor nem süllyedsz nagyon el. De ha esélyes a dagonyázás, akkor csapjál be a tatyódba valami divatos gumicsizmát baj esetére.
én tűsarokba mentem cseresznyét szedni:)) nem volt programba nahh..
nem volt kellemes de megoldottam ahogy az első írta:) De fára nem másztam!:D
Munkahely felé egy földes ösvényen tudom lerövidíteni az utat, úgyhogy van benne gyakorlatom. :) Ha nem teszed le a sarkat, akkor nagyon könnyű megcsúszni a sárban, úgyhogy én hagyom hogy besüllyedjen. Szép kis nyomokat hagyok, de simán végiglépkedek, még könnyebben mint a legtöbb lapos cipőben. A végén ha kell, egy papírzsepivel letörlöm a sarat a sarokról, és kész.
Kavicson is lehet ugyanígy menni, csak az csúnyán össze tudja karcolni a sarkat. :S Úgyhogy ott tényleg érdemes pipiskedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!