Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki már rendelt vateráról...

Ysfjkj564 kérdése:

Aki már rendelt vateráról vagy tesz veszről supra cipőt és előre kellet utalni a pénzt az utána meg is kapta a kiszabott határidőn beül?

Figyelt kérdés
sürgős lenne mert ha nem akkor én sem rendelek..

2012. jún. 10. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha meg van adva egy határidő, akkor ahhoz tartaniuk kell magukat.
2012. jún. 10. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
igen de ettől függetlenül még átverés lehet nem ? itt egy link: [link]
2012. jún. 10. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Az eladónál nézd meg a véleményeket, nézd meg hány negatívja volt és azt milyen termék után kapta. Keress olyan véleményt ahol ilyen cipőt vett vki. Ezekből ki tudod deríteni, hogy megbízható e az eladó.
2012. jún. 10. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ezek eredetiek lennének, egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal több embernek lenne ilyen cipője. De mivel ez nem így van, ezért aztán...
2012. jún. 10. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
azzal tisztában vagyok hogy nem eredetiek..:) az még nem is baj csak remélem ha kifizetem meg is kapom..
2012. jún. 10. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaaaaa, az egy így már más. De így sem vagyok teljesen biztos, hogy kapsz is valamit. De talán valamit küld az eladó.
2012. jún. 10. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem megbízhatónak tűnik.
2012. jún. 10. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
majd írj ha megérkezett :)
2012. jún. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!