Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatbemutatón miért lépnek...

Divatbemutatón miért lépnek keresztben a lányok?

Figyelt kérdés
Azt sem értem, miért néz mindegyik úgy, mint egy apagyilkos, de miért lépkednek természetellenesen X alakban, s miért csapják oda a lábukat? Ez így sikkes? Nem hiszem. Nekem nem tetszik. A fiúk tudnak normálisan járni.

2012. jún. 9. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak divatbemutatón, sokan az utcán is úgy járnak.
2012. jún. 9. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Keresztbe azért lépnek, mert legtöbbször magassarkúban vannak és abban úgy a legkönnyebb, legszebb járni.Azt hogy hogy néznek, azt általában kéri tőlük a tervező, nem szabad mosolyogniuk.
2012. jún. 9. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
A keresztbe lépés a magassarkú miatt van; és azért nem mosolyognak, mert az nem az a hely ahol a nőt kell megnézni, meg nem neki kell szépnek lenni, szóval itt nem ő a lényeg. Itt a modell csak egy "eszköz" aki bemutatja a ruhát.
2012. jún. 9. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Civilben én nem láttam még így járni nőket és játszópajtásom sem tudott rá válaszolni.
2012. jún. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!