Jaja, ne rendelj!! O.társam úgy járt, h hamis jött neki.
Hát, végülis... vkinek tovább bírja, vkinek nem. Vkinek az eredeti se bírja sokáig. Volt egy barátom, megvette a cipőt, másnap a buszra szállt fel, nem emelte eléggé a lábát, és pont ahogy lépett fel, felszakadt az egész alja az elvileg eredeti conversének... nem lehet itt már tudni, h mi eredeti :S
2012. jún. 8. 23:10
2/8 anonim válasza:
Nem éri meg ...inkább vedd meg 3 ezer forintal drágábban az eredetit mind a hamisat.
2012. jún. 17. 02:52
3/8 anonim válasza:
Ne vegyél én is rendeltem és nem eredeti... teljesen máshogy néz ki mint az eredeti és az enyém már szét is jött pedig 3hete vettem....
2012. jún. 20. 16:05
4/8 john the rock cena válasza:
Én 2 hónapja vettem, semmi baja és szerintem eredeti, mert :
1.Mindenhol ott van az R betű
2. Teljesen úgy néz ki mint a 17000ft-os
2012. jún. 30. 13:45
5/8 anonim válasza:
és utolsó. te melyik eladótól vettél?
2012. jún. 30. 14:05
6/8 A kérdező kommentje:
Tomkó Andreától. 8000ft-ért postával együtt. Szóval próbáltam azért nem a leggagyibbat venni.
2012. júl. 1. 11:26
7/8 anonim válasza:
Egy pici segitség:
Kérdezz rá a belső talphosszra.
Ha már van egy tutti eredetid, könnyen ellenőrizheted a választ a saját cipőd nyelvének belső oldalán található CM mérettel :) Pl Ha 45 -ös kell UK 11 az 29.5CM Ha kisebb a CM méret akkor nem eredeti
2012. júl. 3. 00:18
8/8 anonim válasza:
mindenhol 29,5 a 45ös. de kétlem, hogy mindenhol eredeti lenne. nekem van egy eredetim, és ott a 38as 24,5 cm. de a vaterások közül egy olyat találtam, ahol a 38-ast ennyi centinek írja. de amúgy kétlem, hogy ez is biztosan megmutatná, hogy eredeti-e:/ amúgy én egy Tomkó Andreát sem találtam..:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!