A szár nélküli torna cipő is converse cipő?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 02:48
1/10 anonim válasza:
converse egy márka...és tudtommal rajtuk kívül más is gyárt randa vászon tornacsukákat
2/10 anonim válasza:
ha egyszer converse márkájú rövidszárú akkor nyilván...
ha ez lenne a kérdés, akkor igen a converse is gyárt ilyet...de sok másik cég is...
4/10 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de ha egy cipőnek Converse a márkája, akkor Converse cipő!!
5/10 anonim válasza:
Jaja,és én még azt is hozzátenném,hogy a többi tornacsuka nem mondható "converse cipőnek" ha nem az a cég gyártotta.(Ezt csak azért tettem hozzá mert idegesit a sok marha aki veszi az 1000 ft-os tornacsukát a kinaiba és neki már van converse cipője...-_- )
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy az. De csak ha az a márkája, mert van belőle hamisítvány is.
7/10 anonim válasza:
Aminek nincs szára, akkor a sarkára kell legyen írva, hogy: "All star" Ha nincs ott, akkor hamisítvány..
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. júl. 8. 15:19
9/10 anonim válasza:
egyébként sztem össze vagy zavarodva... tehát ha egy cipőnek tornacipő szabása van, attól még nem converse cípő. akkor converse, ha a márkája is converse -.-"
10/10 anonim válasza:
Nem értem mi ez a Converse őrület, hogy akinek nincs converse cipője az nem is ember meg minden, az is ugyanúgy tönkre megy mint az 1000Ft-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!