Melyik bikini tetszik jobban? (kep)
2012. jún. 8. 08:39
11/25 anonim válasza:
nekem a virágos jobban tetszik. a pöttyös az cuki, csak nem venném meg feketébe, hanem mondjuk pirosba :)
23l
12/25 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik jobban. Az 1. bugyija nekem túl hagyományos, és a melltartó része sem annyira jön be. A pöttyöset meg imádom.:-) 15/L
14/25 A kérdező kommentje:
Hat mellem az van tehat szerintem mind a ketto jolallna. A masodik tenyleg kicsit tul sotet de a modellje tetszik. A masiknak pedig tetszett nagyon a mintaja. Nem tudok valasztani. XD
2012. jún. 8. 14:33
15/25 anonim válasza:
Véleményem szerint a második sokkal fiatalosabb és kacérabb, ezt valószínűleg 16-30 éves korig bárki felveheti, de utána már nem feltétlenül áll jól bárkinek...persze ez alkatfüggő. Az elsőnek semmi jellegzetessége nincs, így a másodikra teszem én is a voksomat.;)
17/25 anonim válasza:
nekem is a második tetszik, mert imádom a pöttyöset és a fazonja is jó, am hol lehet megtalálni? 21/N
18/25 anonim válasza:
Egyik se a stílusom, nem húznám fel egyiket sem.. :D de az 1. egyértelműen sokkal jobb. 16/L
19/25 anonim válasza:
2. jobban tetszik,pöttyös,jó a formája,szabása.
1. sem rossz,de nekem valamiért nem annyira jön be.
16/l
:) Pöttyös!!!
20/25 anonim válasza:
1.tetszik
2.nem tetszik,mert fodros
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!