Hol vehetek steampunk szemüveget itthon, amit meg is nézhetek, megfoghatok, mielőtt megveszem?
MondoCon, HoldfényCon és hasonlókon kint szokott lenni Zackary, aki steampunk-os dolgokat gyárt, nagyon jó szemüvegeket készít, kb. 6000-tól vannak az árai, de megéri. Külföldön van, ahol 30 000 elkérnek egy olyanért, ami nem is olyan jó, mint amit itthon kapsz, ha megtalálod a jó embert, és Zackary az.
Facebook:
CooL ۞ GeaR - Jócucc Steampunk
A 3. vagyok.
Megfogni, ott sem fogod tudni, mert megrendelésre készít, olyat amilyet akarsz.
Elfelejtettem mondani, hogy vasárnaponként kint szokott lenni a Goubán, ha személyesen akarsz vele találkozni.
Kedves 3. és 4., nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat, igazán jól esett!!!
Kedves kérdező, tudom ajánlani magam, edig ilyen gogglesek jöttek ki a kezem közül:
Apocryph art makes its fine shaped. Handemade products in limited edition and numbered series. All of our masterpieces are unique and represents a progressive way of pure, elemental art compounded with modern and functional technology.
Megrendelésre dolgozom,így nem tudom ígérni, hogy meg tudod őket fogdosni előre, de ha drasztikusan nem tetszik amit kértél, akkor megoldjuk :D
WÁÁÁÁÁH, nem tudom hol lehet választ javítani vagy törölni, így a link helyett egy angol szöveg lesz, az volt benne a ctrl C-men :D bocsánat :D
szóval:
itt vannak a szemüvegeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!