Egyedibb napszemüveget szeretnék venni. Akár régit is, csak lehessen válogatni a méretek, formák, színek között. Van olyan bolt, ahol ezt megtehetem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 11:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább az UV védelemre koncentrálj, mielőtt látáskárosodásod lesz egy rossz, ámde csilivili napszemüvegtől.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendes napszemüvegem már van, de szeretnék egy egyedit is. Nem csilivilit, csak olyat, ami illik hozzám, ami tetszik.
2012. jún. 7. 12:44
3/4 anonim válasza:
A Ray Ban Wayfarer modellje nagyon trendi manapság, millióféle színben mintában kaphatsz belőle pl. a vaterán, de vannak koppintások is szép számmal, de ettől függetlenül nagyon egyedi db, és az egyik első napszemüvegmodellek egyike. 500-5000 ft-ig. De pl. a Cropp townban és a H&M-ben is sok egyedi szemüveg van. A Wayfarer unisex, nekem is lesz nemsokára(21 F) de csajokon is láttam már, így nem nyúlhatsz mellé.
4/4 anonim válasza:
Én most vettem egy Guess szemüveget viszonylag olcsón a [link] oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!