Mi lehet ez? Milyen megoldások lehetnek ezen kívül? (melltartó)
Nagyon szeretem a mélyen kivágott hátú ruhákat, de nem szeretem melltartó nélkül hordani. (Nem arról van szó, hogy lógna, vagy ilyesmi, leginkább az zavar, hogy átlátszik)Hallottam már erről a 'láthatatlan melltartóról', ami csak két kis párna, meg egy kapocs, de az ismerőseim nagyon nem ajánlják (saját tapasztalat alapján).
Olvastam egy 2007-es cikket erről a témáról, és az egyik komment nagyon felkeltette az érdeklődésemet: "Nekem vannak ilyen csupaszhátas felsőim, és sima klasszik melltartóval használom őket. Dániában bukkantam rá egy nagyon ötletes megoldásra: két kiegészítő hosszabbító pánt a melltartóhoz, amelyeket a melltartó kapcsához rögzít az ember, majd hátul derékmagasságban keresztezi és végül elöl kapcsolja össze. A dekoltázs is szépül ettől a megoldástól, tuti biztonságos és nagyon-nagyon egyszerű :) kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad megoldás. Szerintem egy kis ügyességgel otthon is eszkabálható ilyen hosszabbító pánt."
Az a baj, hogy elképzelni se tudom a pántokat, meg, hogy mit hová kell tenni/akasztani. Szóval ha valaki hallott már erről, vagy el tudja magyarázni, azt nagyon megköszönném. Egyébként alternatív megooldások is érdekelnek..:)
https://www.youtube.com/watch?v=8Av4ZQT0D1M&src_vid=6z1VqoQq..
ebben a videóban nagyon sok hasznos tanács van melltartókról, de konkrétan amit szerintem te keresel az kb 5.25 től van. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!