Reggae stílus, szerintetek jó ötlet? (lent)
Figyelt kérdés
Egy 185 cm vékonyabb tipusú fiú vagyok 16 éves, elszeretnék menni a reggae stílus felé, nagyon bejön az egész kinézet és ami mellett vannak sem ítélem el...szerintetek jó ötlet piros sárga zöld sapkában meg pólókban szaladgálni?Vagy ha nem, mért nem?2012. jún. 5. 21:46
11/14 anonim válasza:
Csak akkor öltözködj úgy, ha "szívból jön", nem kell divatolni. Viszont a rasztahaj jó ötlet, nem sok mindenkinek van manapság. Legalább kicsit egyedibb leszel :)
12/14 A kérdező kommentje:
azta lányok/srácok köszönöm szépen ezt a sok kommentet, és jól esik, hogy iylen pozitívan kezelitek akkor megis csináltatom ezt csak megkell kicsit növeszteni hajamat:D köszönöm mégegyszer:)
2012. jún. 6. 15:34
14/14 anonim válasza:
Szerintem hülyeség lenne piros sárga zöld cuccokban mászkálnod mert azok Afrika színei és gondolom nem sok közöd van Afrikához. A fekete raszták azért hordták/hordják ezeket a színeket, mert Afrikát tekintik otthonuknak, onnan származik minden néger.
Tehát szerintem számodra nem sok értelme lenne, mert gondolom nem vagy néger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!