Hogyan alakítsak ki magamnak saját öltözködési stílust?
Figyelt kérdés
És nem feltétlenül egy vagyon elköltése mellett szeretném. Egy szakvéleményt keresek, aki megmondja hogy hozzám milyen fajta ruhák / cipők illenek, melyek állnak jól, a divatnak megfelelően.2012. máj. 29. 13:05
1/2 anonim válasza:
Az egyik adón most megy műsor aminek a címe "Én is szép vagyok". Ebben mindig egy új nőnek segítenek új öltözködési stílust kialakítani, megmondják, hogy mi az ami jól áll neki. Általánosságban is szoktak tippeket adni különböző nőknek, különböző alakokra. Szerintem nagyon sok jó dolgot elleshetsz onnan, segítségével vásárolhatsz magadnak teljesen új ruhákat, egy új stílus jegyében!
Emellett még tudom ajánlani a turkálókat, ahol tényleg pár ezerért nagyon sok, nagyon egyedi darabot találhatsz nagyon jó minőségben!
Ezek jó kiindulási pontok, és én úgy tudom, hogy vannak néha különböző női újságoknak napjai, ahol adnak öltözködési és divat tanácsokat. Ezeket érdemes felkeresni! :)
2/2 anonim válasza:
Te okos vagy, ha magadnak akarsz stílust kitalálni tényleg minket kell kérdezned!! =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!