Lányok! Nektek bejön, ha egy pasin aki aranylag izmos és magas ilyen poló van?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy kivágott poló, nemvagyok kitetovált kopasz kigyurt állat,mer elég hosszú hajam van, csak kiváncsiságból.
2012. jún. 5. 19:53
12/36 anonim válasza:
Mint egy rossz bu...i!Ne haragudj,de hát véleményt kértél...
13/36 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincsen :D, köszönöm mindenkinek a kommenteket ;) kort és nemet lécci írjatok :) köszönöm!:)
2012. jún. 8. 23:32
14/36 anonim válasza:
Szia!Előző vagyok,kicsit durván fogalmaztam,ne haragudj. 25N
16/36 anonim válasza:
Kinek mi áll jól..
Például a második linkben a ruha szerintem jól áll a modellnek,de ,hogy neked,hogy állna...azt nem tudom:)
Vannak akiken elég b*zisan néz ki egy ilyen,de a modellen pl szerintem frankón áll..
16/L
17/36 anonim válasza:
Nekem tetszik... :) 15L
Még a cipő is :$
18/36 anonim válasza:
Úúúúú.... nem! Ne haragudj, de én (a 16 éves vénlány) olyan maradi vagyok, hogy az egyszerű pólós, neadjisten inges (bár a mai fiatalok körében erről csak álmodozhatok) fiúkat preferálom. Az elegáns stílust kedvelem (ami nem keverendő az öltöny-nyakkendő együttessel) és a sötét színeket. De a szép, dús, hosszú/hosszabb haj, szerintem nagyon szép. :)
20/36 anonim válasza:
A második pólón jól néz ki az az összeállíts. Amúgy nem nagyon szeretem az ennyire kivágottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!