Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki most a trapézfarmer?

Ciki most a trapézfarmer?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Egyáltalán nem állnak jól a répanacik. Most egy trapézfarmert vettem, amit mintha rámöntöttek volna. Nagyon ciki ilyenben járni?
2009. júl. 1. 17:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

imádom a répanacit/csőnacit igazábol a 2 ugyanaz.

és nem igaz h mindenkinek szarul áll.. :)

amugy én se azért hordok csőnacit mert ez a divat hanem mert ebben érzem jol magam nem szeretem ha a lábam aljánál ott lebeg a bőszára a nadrágnak ide-oda.. ha kimegy a divatbol akkor is fogom hordani:)

ezzel azt akartam mondani h sztem nyugodtan hordd nemciki nem az alapján itélnek meg h juj most csőnaci vagy trapéznaci van rajtad.. járj abban amiben jol érzed magad:)

15/L

2009. júl. 7. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:
fú én is utálom a csőnacit, meg a magas derekú cuccokat is, hiába jött divatba most az iesmi, el nem tudnám viselni magamon
2009. júl. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!