Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki most a trapézfarmer?

Ciki most a trapézfarmer?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Egyáltalán nem állnak jól a répanacik. Most egy trapézfarmert vettem, amit mintha rámöntöttek volna. Nagyon ciki ilyenben járni?
2009. júl. 1. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
nem ciki, állítólag most jön divatba a trapéznaci:)
2009. júl. 1. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

dehogy ciki,pont most fog divatba jönni...

de ha nem lenne divatos és jól áll szerintem akkor is hord

2009. júl. 1. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki abban jár amiben jól érzi magát és tetszik neki. Nem ciki akkor sem ha esetleg nem divat...
2009. júl. 1. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én továbbra is trapézt hordok, nemérdekel a csőgatya divat, ha egyszerűen nekem nemáll jól, nemfogom azt magamra eröltetni, csakmer ez a divat, hülye azért nemvagyok :D
2009. júl. 1. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
a trapéz gagyi, de hát mindneki maga választja ezt meg. régen jó volt már nem szeretem, de ez csak azén véleméynem.
2009. júl. 1. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Trapéz gatya 4ever!!!!

Semmi pénzért nem vennék fel sem répa, sem cső nacit, sem ilyeneket...

Szerintem nem ciki :)

L/20

2009. júl. 1. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem azok a farmer trapézok tetszenek, amik 4-5-6 éve voltak divatban, azaz hogy a combon-lábszáron feszes és csípő fazonú, és az alsó lábszár középső részétől enyhén bővül. ma is főleg ilyeneket hordanék mert a régiek már kezdenek elrongyolódni, de mindenhol ezeket a hülye csőket lehet kapni. nem is áll nagyon jól igazán senkinek, aki túlsúlyos, úgy néz ki benne mint a kötözött sonka, aki meg normál/vékony az meg úgy mint egy pipaszár lábú botsáska.
2009. júl. 1. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak teljes mértékben igazat adok!!

L/20

2009. júl. 2. 09:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Szerintem se áll jól senkinek a répanaci, főleg lapos cipővel.
2009. júl. 2. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se ciki. Legfeljebb a 13évesek nézik ki egymást ilyesmiért. Amúgy a csőnaci a nagyon vékonyaknak jól tud állni, de szerintem az sokkal cikibb, ha olyan hord ilyesmit, akinek nem áll jól, csak mert divat.
2009. júl. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!