Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Államvizsgára egy ilyesmi...

Államvizsgára egy ilyesmi ruhához és blézerhez illik egy sötétkék (a ruhához illő) nyitott parafa talpú cipő?

Figyelt kérdés

[link]

A blézer ugyanaz, a ruha ugyanolyan, csak több benne a kék, mint a fehér. Színben és stílusban is nagyon passzolna a len anyagú ruhához a parafa cipő. Vagy valami sokkal elegánsabb kell?

A cipőt nem találtam meg neten, de ehhez hasonló, csak kék és más pántokkal. [link]

2012. jún. 3. 01:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Államvizsgára nem illik nyitott divatszandit venni........én sima fekete magassarkúban mentem, csinos és nőies, de mégis elegáns darab. Igaz hogy a tudásodat kell, hogy értékeljék, de ne feledd: a tanár, vizsgaelnök, dékán, stb. aki bent lesz is csak ember! Ha konzervatív felfogása van, nehogy a divatszandid miatt bukj egy-két osztályzatot lefelé.....
2012. jún. 3. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyébként én mint ember mondom, hogy kosztümhöz, államvizsgára egy parafatalpú szandi egyszerűen illetlenség. Tiszteld meg az alkalmat egy elegáns és visszafogott darabbal, mert minden alkalomnak megvan a maga viselete. Az államvizsgáé a visszafogott cipő.

Én ilyesmiben voltam:

[link]

(kicsit magasabb sarokkal és visszafogottabb csattal)

2012. jún. 3. 14:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, épp ezért kérdeztem, mert nem voltam benne biztos. Azt hiszem, az elegánsabbnál maradok.

Majd megnézegetem, milyen cipőjeim vannak itthon, van sok fekete elegánsabb, olyan is, mint a képen a modellen.

Ne haragudj, kedves utolsó, nálam az elegáns cipő nem egy ilyen csatos cipőnél kezdődik. Nekem nem tetszik és egyáltalán nem illene ehhez a len összeállításhoz, és nem nyárias, de köszi a tippet azért.

Amúgy valaki írta, hogy nem illik ehhez a ruhához a parafa talpú cipő, még egyszer írom, hogy élőben, az illik hozzá a leginkább, stílusban és színben is. De így utólag visszagondolva, valóban érdemes elegánsabb cípőt fölvenni, max. szánok a vásárlásra egy kis időt.

Divatszandi, ez édes:) Nálam a divat máshol kezdődik. És nem hiszem, hogy a jegy ettől függ, hogy ki milyen szandálban vagy cipőben megy. Nagyon jól tudom, hogy mi a protokoll ilyen eseményen, de azért bátorkodtam föltenni a kérdést, mert úgy hallottam, hogy manapság elég vegyesen jelennek meg az emberek államvizsgán. Hallottam már olyanról, aki farmerben jelent meg és ötösre vizsgázott. Ez egyetemtől függ, szaktól, vizsgabizottságtól, stb. Persz, vidéken tuti szigorúbbak az öltözködést illetően.

Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget.

2012. jún. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!