Gáz úgy nyitott orrú lábbelit venni, hogy nem festem a körmöm?
Figyelt kérdés
Mindig zárt orrút szoktam venni, de idén tetszenek a nyitott orrú fazonok is, pl. telitalpúak vagy saruk. Viszont körmöt festeni nem szeretek, főleg a lábamon. Maradjak inkább a zárt orrúnál?2012. jún. 2. 17:22
1/2 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nincs előírva a lakkozás a nyitott orrú cipőnél csak az a feltétel, hogy legyenek szépen ápolt, tiszta körmök és ne húzz hozzá semmi harisnyát, zoknit. Én is csak úgy natúrban hordom az utcai divat papucsaimat.
2/2 anonim válasza:
dehogynem,nincs ez elvárva senkitől hogy fesse a körmét -.-:) Ha ápolt a körmöd szép alapból nem kell rá festék! Max ha fényesebbé akarod egy átlátszó lakkal áthúzód aztán kész,ez nem elvárás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!