Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyám kivasalta a nacimon a...

Anyám kivasalta a nacimon a gyári gyűrődéseket! HELP?

Figyelt kérdés
Vettem egy nacit, aminek a szára királyul meg volt gyűrkélve, anyám pedig kivasalta. Igy egy sima szar lett belőle. Mit csinálhatnék vele?(a nacival)
2012. jún. 1. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

mosd ki gyűrd össze.. hidd el, te még jól jártál..

majd 20 éve már kb ugyan ez volt a divat, ezekkel a szakadt gatyókkal. Svájcból hoztam egyet, egy vagyon volt, még most is az lenne, ha mostani árfolyamon számolnánk.. totál szakadt volt imádtam. Nagyanyám levágta a szárát, és elvarrta, hogy ne járjak szakadtan. Hát, mint ne mondjak.. majdnem megöltem az öregasszonyt. :((

2012. jún. 1. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ano anyám foltozta be, varrta meg szakadt farmerom, hát én majdnem sírtam :-/

Dobhattam ki

2012. jún. 2. 02:56
 3/4 ღCsajsziiღ ***** válasza:
Jajj ne is mond -.- Énis vettem régebben egy tök vagány gyári gyűrődésű nacit..Mondanom se kell..anya szépen kivasalta:) xd
2012. jún. 2. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Főzd ki,és gyűrd össze,vagy kösd össze. És ha megszárad,gyűrött lesz.:D
2012. jún. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!