Lányok! Milyen bugyit szoktatok hordani (tanga, francia, stb. )?
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Én napközben tangát hordok, alváshoz hagyományos sima bugyit vagy néha francia bugyit. Nekem a francia bugyik nagyon tetszenek, szerintem egy-egy darab sokkal jobban néz ki, mint a tanga és ha van 1-2 pattanás a fenekemen azt is eltakarja, de egyszerűen nem tudom elviselni:S Már többször próbáltam, de csak a baj volt vele, felcsúszott a szára, nyáron zavart, hogy teljesen beleizzadok stb.
Nincs valamilyen ötletetek, hogy el tudjam viselni?
Szerintetek a pasiknak melyik tetszik jobban?
Nekem van tanga, francia és hagyományos is. Nagy átlagban az utolsó kettőt hordom, tangát csak nagyon néha, nem igazán a kedvencem, de nem is kényelmetlen. Amit a legjobban szeretek, az a franciabugyi, de tényleg nem nagyon találni jókat mostanában.
17/L
Én csak francia bugyit és boxert hordok, de alváshoz néha megteszi a sima bugyi is. Nem tudom, azokat nem szeretem.
Ha zavar, hogy a francia szára felturodik, hordj boxert. Van olyan hosszu a szara, hogy elég eg, szer megigazítani és nem tekeredik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!