Milyen ruhát vegyek fel a saját keresztelőmre? Plusz elsőáldozni és bérmálkozni is fogok.
Figyelt kérdés
31 éves anyuka vagyok.
A pap azt mondta,hogy nem kell tiszta fehérben lennem, elég ha csak
csinosan felöltözöm.
Fekete szoknya egy szép felsővel elég? Kosztümöm nincs, és nem is tudok venni, sajnos, anyagiak miatt:-(
2012. máj. 31. 22:23
1/3 anonim válasza:
Persze, elég.
Csak arra ügyelj, hogy a szoknya érjen térdig, a felső pedig ne legyen átlátszó, mélyen dekoltált vagy pántos
de gondolom ezeket Te is tudod - csak biztos ami biztos alapon írtam le :)
Ja és gratulálok a döntésedhez!
2/3 anonim válasza:
Én 26évesen kerestztelkedtem, télvolt. Vastag szoknya (nem ért térd alá-nincs is olyanom, denem néztek rám furcsán), blúz, kardigán. A lényeg, hogy szolid és csinos legyél :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, rengeteget segítettetek!!!
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Férjemmel idén tartjuk a templomi esküvőnket :-) De nemcsak emiatt keresztelkedem, már régóta szerettem volna, és itt volt az alkalom. A Kisfiunknak most hétfőn volt :-)
2012. jún. 1. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!