Lányok, ti szeretitek a magas sarkút?
Volt itt egy kérdés nemrég, amiben elég ellentétes vélemények csaptak össze, és nem igazán értettem. Ti mit gondoltok?
- Szeretitek, mert magasabbá tesz, illetve nőiesebb az alakotok és a járásotok benne, ami éppen ezért a fiúk figyelmét és érdeklődését is általában sokkal inkább felkelti?
- Vagy nem szeretitek, mert kényelmetlen, és utáljátok azt is, hogy bizonyos alkalmakkor, például ünnepségen, buliban lényegében elvárás a lányokkal szemben, hogy magas sarkút kell viselni?
Hétköznapokon általában lapos cipőket hordok, de ha tudom, hogy aznap nem kell sokat sétálnom, akkor bevállalom a magasat :) Alkalmakkor viszont nagyon szeretek magassarkút hordani, természetesen sokkal csinosabb, már ha az ember tud benne járni :) Egyébként nagyon sok magassarkú cipőm van, 10-13 cm közötti mindnek a sarka.
kvittagirl 165 cm pici? Egyáltalán nem, én 155 cm vagyok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!