Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a menő ma?! O. O

Mi a menő ma?! O. O

Figyelt kérdés
ti mit hordtok amitől "menők" vagytok? pl. superman-es poló, egy jó karóra MIT?
2012. máj. 29. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Kit a sz@rt érdekel mi a menő!!!!???? Nekem az a lényeg, hogy nekem tetszik, a többi meg le van sajnálva magasról. Szerintem meg tök szánalmas ez a menősködős dolog, most te képes lennél olyan cuccokba járni amit itt másik emberek ajánlanak, mert az menő, még akkor is ha neked nem is tetszik. Akkor én azt mondom a békatalp az menő, holnap akkor abba mész suliba? Azt hiszem jól le leszek pontozva..... de szerintem nem az a lényeg, hogy a ruhák kiegészítők által "menő" legyen valaki, nekem az sokkal menőbb ha valakinek jó a dumája vicces stb.
2012. máj. 29. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
ha lány vagy tudok segíteni :)
2012. máj. 29. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Magasról lesz*arom hogy mi a mneő. Nem akarom követni a többi selejtes barmot. Amúgy menő ha nincs semmi eszed,nem tudsz a szádon egy értelmes mondatot kinyögni,és már több f*aszt fogtál mint kilincset. Sok sikert! ;)
2012. máj. 29. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
fiygeljcsak, lehet nem is tudod miért kérdeztem! az ne lehet, hogy a barátnőmnek vennék vmit szülinapjára?! o.O vagy mást nem lehet elképzelni?? és amúgy énis azt gondolom, hogy ezeknek a "páwáknak" nincs sok eszük, csak flegmáznak stb. és te egésszen normális vagy. engem meg te nem érdekelsz, és mennyé be te az iskolába békatalpba.XD
2012. máj. 29. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyurmaékszerek! Az cuki és menő!:3
2012. máj. 29. 17:10
 6/7 anonim válasza:

hogy mi a menő? az attól függ, hogy hol? milyen korosztályba? melyik nemre nézve?

én személyesen az #1. és #3. válaszolóval értek egyet,

hiába veszel menő cuccot ha rajtad nem áll jól

meg egyébként is milyen lenne már az ha minden ember ugyan úgy nézne ki meg ugyan úgy öltözne mert az a menő?

nem a ruha teszi az embert, hanem a személyisége

a ruha csak adalék, van akin szinte minden ruha jól áll, de emberileg meg.....

és most retardált leszek:

mezítelenül lenni nem elég menő?

másik dolog: keress rá arra google-ben h afrika > rámész h képek és meglátod h ott mi menő

sztem az ha van kajád és vized, a ruha nem számít

2012. máj. 29. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, látom nem nagyon sikerült felfogni amit írtam, de nyugodtan vedd magadra, pedig nem bántásnak szántam, csak rá akartam világítani, arra, hogy valaki nem ruhától, órától lesz menő, akkor írtad volna oda azt is, hogy miért kérdezed, nem csak vaktába cinkelődsz a válaszokra...
2012. máj. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!