Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen menő ruhákat, cipőt...

Milyen menő ruhákat, cipőt vegyek és honnan?

Figyelt kérdés

14F ált isk 7.o

(epekövem van ettől sárga a szemem ezért eddig kiközösítettek) de ezt be akarom szüntetni (tudom hogy valaki azt írná hogí nem a ruha teszi az embert de ilyen korba egyik legfontosabb hogy menőn nézz ki) tehát az érdekelne h mostanában ilyen körökbe mik a menő (de lehetőlek szép és nem b*zis) ruhák cipők stb.

2012. máj. 8. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

pull and bear,zara,bershka ruhák,supra cipők vagy magas szárú cipők,zselézett haj,szerintem meg a sárga szem még különlegessé is tesz...én örülnék neki :D

15/f

2012. máj. 8. 19:36
 2/5 anonim válasza:

Először is jobbulást! Másodszor pedig vegyél sárga felsőket, hangsúlyozd minél jobban ki a szemed, hogy ezzel is lássák, te felvállalod magad, és elfogadod, és nem érdekel senkinek a véleménye!

Amúgy nagyon jó dolgok vannak férfiaknak Springfield-ben, Woodoo-ban, Adidasban. ÉN például imádom a pasikat Adidas melegítőben!

Például egy ilyen felsőt felveszel egy farmerral, és egy tornacipővel. [link]

Ha most hétvégén mész vásárolni, péntek-szombat-vasárnap Joy Vásárlási Láz van, és 20-30-50%-kal olcsóbban vásárolhatsz a boltokban. Itt nézd meg, hogy milyen márkák és üzletek vesznek részt az akcióban a lakóhelyed szerint akár: [link]

Remélem segítettem!

2012. máj. 8. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Kinek mi a menő :D Amúgy meg amik most nagyon mennek, ha körbenézel az utcán (és nem minősítve, melyik milyen):

-(színben passzoló) póló-farmer-Converse trió;

-az ennél kicsit lazább deszkás cuccok (Vans, DC, Etnies...stb.);

-akár rockosabban is lehet, ha az tetszik, mert szerintem vannak elég jópofa bakancsok is (én ugyan nem hordok);

-elegánsabb ing-nadrág kombináció (bár talán nem a legjobb egy 14 évesnek, minek már ilyenkor komolykodni);

-na meg azok, amiket eleve már kizártál :);

-na meg azok, amiket meg én hagytam ki.

Boltokat meg márkákat az előző hozzászólók is írtak. Van miből válogatni...

2012. máj. 8. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy a második stílushoz tudom ajánlani: Garage Store, Offlineshop, Goker...Meg majd írnak mások is :D
2012. máj. 8. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz hogy mindenki értelmeset írt. :)
2012. máj. 25. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!