Vannak itt még fehér zokni kedvelők, vagy mára már nem nagyon hordanak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 16:35
1/9 anonim válasza:
Én szoktam.
Amúgy elég vicces kérdés.:D
2/9 A kérdező kommentje:
kor/nem-et írjatok köszi :)
2012. máj. 27. 16:51
4/9 anonim válasza:
Én nekem csak fekete meg fehér zoknik vannak. Mivel koszos helyen dolgozok néha nagyon be tud koszolódni a zokni és nem lehet kimosni sehogy csak hipóba áztatni. A fekete meg mindenhez megy. Nyáron ,ha tehetem nem veszek zoknit ,ha meg nagyon kell akkor fehér bokazokni.
21/f
5/9 anonim válasza:
Igen. Nekem is van fehér zoknim, sportcipővel, szabadidős alkalmakra használom. 40F
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2012. máj. 29. 12:05
7/9 anonim válasza:
nyáron csak fehér zoknit hordok , vagy semmit ! :D utálom a színes zoknikat csak télen jók.
8/9 anonim válasza:
Én sem szeretem a színes zoknikat, de a fehéret meg nem lehet szépre kimosni.
Így én feketét, de leginkább szürkét és barnát hordok.
Rettentő nehéz találni, mert valami érthetetlen oknál fogva azt gondolják, hogy a nőknek színes zokni kell, így vállalható színben nem nagyon árulnak.
Mondjuk vannak tök normális férfi zoknik is, szerintem nem csak én veszek belőle... :D
9/9 anonim válasza:
Hogy van e fehér zokni fétisem? Vagy nem értem a kérdést. Van fehér zoknim. Hordani is szoktam. Leginkább sportcipőhöz, pumat. Vastagabbat vékonyabbat ami éppen passzol. Ja és csak boka zoknit, ha lehet még télen is. És vannak színes zoknijaim is unalmasnak találom a csak fehér fekete szürke skálat. Ugyanakkor itthon színes zoknit elég nehéz beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!