Szerintetek milyen ez Koszorúslány ruha?
Figyelt kérdés
Julisban megyek unokatestvérem esküvőjére és én leszek az első koszorúslány tegnap voltam kiválasztani a ruhát erre eset a választásom kicsit féltem a benne lévő fekete miatt de meggyőztek ,hogy nincs sok benne nektek mi a véleményetek a ruháról és milyen ékszer illene hozzá?
2012. máj. 27. 09:11
1/8 anonim válasza:
Ha ilyen az alakod, akkor gyönyörű. A többi koszorúslány is ilyenben lesz? Szerintem egy nagyon rövid, épp a nyakadat körbe vevő fekete gyöngy illene hozzá.
2/8 anonim válasza:
Vedd már észre, hogy nem te vagy a menyasszony! Valami kis laza ruhát kéne felvenni, nem egy ilyet!
3/8 A kérdező kommentje:
Hát észre vettem ugyanis a menyasszony is ott volt velem mikor ki lett választva de látom jó okoskodni azért :D
2012. máj. 27. 10:04
4/8 anonim válasza:
Szerintem is túlzás kicsit! Én nyáron megyek, koszoprúslányként, és ilyesmi ruhában: [link]
5/8 anonim válasza:
Ez a ruha kicsit túlzás... de ha neked ezt tetszik meg a menyasszonynak is akkor ok.
6/8 anonim válasza:
szerintem szép:) főleg a felső része, nekem az alja picit túl habos-babos, túl "nagy", de maga a ruha nagyon szép.)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi élőben amúgy nem néz ki az alja ilyen nagynak meg ennyire sokak szerint túlzónak se :) az abroncshoz meg a menyasszony külön ragaszkodót mert szerinte azok a ruhák szebbek
2012. máj. 27. 13:30
8/8 anonim válasza:
Ha a menyasszonynak tetszik, akkor teljesen ok, tényleg szép ruha,de én biztos nem szeretném, hogy ekkora szoknyákkal "elnyomjanak" mint menyasszonyt :)
Én szerintem nem is vennék hozzá fel nyakláncot, fülbevalóból is csak valami kisebb, feketét. eléggé díszített a ruha, mellé még egy nyaklánc v. más ékszer túlzás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!