1/8 anonim válasza:
nekem a színe nem tetszik, de amúgy jó:)
2/8 anonim válasza:
manapság ez a divat, de nekem személy szerint nem tetszik, mert szinte gyártósoron adják ki.
Én egyedi mániás vagyok.
Neked jól áll. (ha te vagy a képen)
3/8 anonim válasza:
Jól áll. Most mindenhol ez megy. Nekem nem igazán tetszik.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a képen. Köszi a válaszokat.
Igazából én se ilyet szerettem volna csak a menyasszony mindenféleképp nagy fodros ruhát akart. Én jobban szeretem az egyszerű ruhákat. Dehát az ő esküvője és az a lényeg hogy neki mi tetszik :)
2012. márc. 4. 09:46
5/8 anonim válasza:
Nekem a ruha tetszik, csak a szine nem...
6/8 Ezvagyokén :) válasza:
Szedrintem is szép a ruha!Bár nem az én ízlésem! :)
7/8 anonim válasza:
Rajtad jól áll ez a ruha, bár amugy nem tetszene, nem az én izlésem. Jah meg mondjuk valai lilás vagy kékes szinben jobban tetszene :))
8/8 anonim válasza:
elég ócskának tűnik az anyaga, és a színe sem tetszik. ezektől függetlenül rajtad egész dekoratívan mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!