Ezt vajon direkt csinálják a lányok?
Figyelt kérdés
Vékony fehér nadrág/szoknya alá fekete/piros tangát vesznek, mintt pl. ma az egyik osztálytársam, vékony szoknya, fekete tanga. Elől-hátul átlátszott, k*rva izgató volt, főleg hogy egy olyan lány az illető, aki az egyik legszemérmesebb, és egyben legcsinosabb lány az osztályban. Vajon direkt csinálják, hogy provokálják a pasikat? Nektek volt már ezzel kapcsolatban élményetek?2012. máj. 25. 17:25
1/4 anonim válasza:
Én egyszer véletlen világos kék nadrág alá piros bugyit vettem. Az nem volt szándékos. Mikor nap végén vetkőztem akkor gondolkodtam el, hogy ez vajon okos ötlet volt-e?
3/4 anonim válasza:
Ha valaki csinos, és formás segge-lábai vannak, annak jól fog állni. Ha nem, akkor egy h.ülye csaj, aki elfelejtette, hogy átlátszik a ruhája.
Pl ha a suliban látszik át a dögös csajok tangája, a fiúk nézik nyálcsorgatva, míg régen sulimenzán a konyhás néni lepedő méretű bugyiján a virágminta három heti rémálmot okozott nekik. :D
És nem feltétlenül provokáció.
4/4 A kérdező kommentje:
Baromi formás a csajszi, sima, puha bőr, kerek fenék, formás lábak. Amikor megláttam, aszittem vissza kell tennem az ékszíjat
2012. máj. 25. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!