A legjobb barátnőm direkt balhét akar. Hogy béküljek ki vele, vagy mit csináljak, hogy továbbra is az LB maradjon?
Figyelt kérdés
Mikor mondom neki, hogy ő a legjobb barátom és ölelem, visszaírja, hogy aha persze. Aztán ő panaszkodik, hogy milyen szar barát vagyok, és hogy még az XY is jobb barát nálam. Hogy béküljek ki vele, vagy mit csináljak, hogy továbbra is az LB maradjon?2012. máj. 11. 16:53
1/6 anonim válasza:
ne írásban öleld hanem személyesen. Jézusom -.- ha meg ennyire nem akarja a barátságod, akkor hagyd a francba azt a p*csát, szerzel másik LB-t.
2/6 anonim válasza:
Hát... aggyál neki kis ajándékot meg ha nem olyan jól tanul segíits neki...
Van egy másik ötletem is de az nem tom hogy tetszik-e...
Tedd féltékennyé a pasijával vagy egy másik barátnővel beszélgetsz előtte.
Remélem tudtam segíteni:)
3/6 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy féltékeny, és ezér van megsértődve, csak a bnőmnek kell a válasz és azér
2012. máj. 12. 12:49
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és a 16:57 -esnek üzenem, hogy nem fogja megolelni, mert ha két berátnő búcsúpuszit ad egymásnak, az neki azt jelenti, hogy lezbik, úgyhogy nemtom.
2012. máj. 12. 12:54
5/6 anonim válasza:
Jah akkor bocsi hogy azt írtam hogy tedd féltékennyé....
Hát akkor télleg nem tudom
6/6 anonim válasza:
Szerintem keress új LB-t. Nem érdemli meg a te barátságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!