Hol kapok ilyen szandált?
Nem szeretem a magas sarkú szandálokat (fáj bennük a térdem/hátam) ezért szeretnék valami sportos szandit venni. Ez nagyon megtetszett, mert tartja a lábat, mégis szellőzik: [link]
Sima sport szandi, ami jövőre sem lesz ódivatú. Hol kapok ilyet, nem tudja valaki?
Még ez is tetszik: [link]
De ilyen stílusúakat meg 10 ezer alatt nem találok, 15 ezret meg mégsem adnék egy szandálért.
hát ne haragudj de ezek is nagyon mamásak,meg nagyon rondák! Jó persze ízlések és pofonok de rajtad kívűl nem láttam még embert akinek ez tetszik..főleg az utolsó..
Mért nem próbálsz ki egy éktalpú szandált akkor? Azok kényelmesek nagyon! Vagy egy gladiátor szandi is nőiesebbek ezeknél..Mindkettőt találsz deichmannba nagy választékba! Meg Reno-ba vannak nagyon szép cipők!
Szia!
Én a www.inter-max.hu webáruházba vettem szandát. Rider-t 50% kedvezménnyel. De van adidas és nike is.
kvittagirl: van éktalpú szandálom is, de azokat nem tudom napi szinten viselni, mivel még egyszer mondom, fáj a térdem tőle-amit nem mellesleg 2x műtöttek.
Nem vagyok már tizenéves, így a naprakész divat annyira nem érdekel, mint a kényelem.
Utolsó: köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!