Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti eltudtatok adni valamit...

Ti eltudtatok adni valamit már vaterán, teszveszen, vagy ilyesmi internetes oldalakon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 21:23
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Célszerű megnézned ebben a kategóriában a többi ajánlatot is, és akkor van viszonyítási alapod.
2012. máj. 28. 09:32
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezen a két helyen nem, de hardveraprón és expresszen elég sok dolgot. Igaz, nem ruhák voltak.

Szerintem ne add féláron őket, de 5e körül reális. Tedd fel őket 6500-ra fixen, mivel mindig szoktak alkudozni, még fix árnál is, ezt mindig kalkuláld bele.

Képeket csinálj, illetve a leírásod is korrekt legyen, írj bele minden infót amit csak tudsz róla (méretei), így biztosan sikerül majd eladnod! :)

És ez minden más termékre is igaz, természetesen attól függően változik a leírás. Nem nagy dolog az adás-vétel, a lényeg, hogy utánvéttel ne küldj semmit, illetve a legjobb a személyes találkozás.

Remélem sikerül eladnod őket, sok szerencsét hozzájuk!

(és mivel mondhatni teljesen újak, ne add "ingyen" őket)

2012. máj. 28. 16:00
 13/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi szépen a jó tanácsokat! Végül expresszre tettem fel őket,mert vaterán egyébként is vmit szerencsétlenkedtem vele,mivel soha nem voltam vmi jó ezekben a dolgokban.:) de egyébként még semmi jelentkező...:/

Valaki írta,hogy őt érdekelné,akkor megmutatom:

A fekete egy picit kopottabbnak tűnik talán kép alapján. Az az igazság,hogy úgy szerettem volna eladni,hogy mind2,mert kb annak az árából tudnám megvenni,azt a cipőt,amit már kinéztem magamnak.

Na ezek azok(ja ,és a képeket tovább kell léptetni,mert ott van kép az ajándék fűzőről is)

[link]

2012. máj. 29. 00:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, szép estét, vagy mi van most...

Sajnos a link nem jó, mert azt linkelted, amit te feltöltőként látsz. Keresd meg a hirdetésekben és linkeld azt, amit akkor látsz. :)

Így hogy ajándékot is adsz hozzá, valószínűleg könnyebben megy majd a dolog. Én azt mondom, hogy külön-külön tedd fel őket, mert lehet hogy valaki pont azt keresi, egyben a kettő pedig nem is érdekelné alapjában véve.

Ha gondolod, írj egy privátot, aztán segítek, már ahogy távolról lehet.

Jó éjt gyakorisok, Üdv!

2012. máj. 29. 00:43
 15/25 eviciqee válasza:
én nagyon sok mindent adtam s vettem okazii.ro-n/hasonló oldal, romániában/, de úgy szoktam csinálni hogy a postaköltséget ajándékba adom, s esetleg egy részét beleszámítom az árába. pl ha a postaköltség nálatok 1000 ft, akkor kb 800at hozzáteszek a termék árához, s a vevőnek úgyis jól fog esni, hogy ingyé van a posta. ha pedig nem tudsz dönteni az árában, akkor tedd fel licittel (nem tudom azokon az oldalakon lehet-e,de ha igen érdemes.) pl 5000 ft kikiáltási ár, s ki ad többet:) sok sikert hozzá.
2012. máj. 30. 11:40
 16/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jó tanácsokat,egyébként sajnos még mindig semmi...:S

Akkor megpróbálom megmutatni itt,hátha valakit érdekel ,meg kíváncsi vok mi a véleményetek róla.

[link]

A fekete mondom egy picit kopottabbnak tűnik,de csak kép alapján?

Akkor azt mondjátok,hogy külön is hirdessem meg?

2012. jún. 3. 03:33
 17/25 A kérdező kommentje:
Mármint külön-külön,úgy értettem...
2012. jún. 3. 03:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia, igen, hirdesd meg őket külön-külön is, és írd oda, hogyha egyben elviszik, akkor ajándékba kap valamit (vagy ahogy gondolod, de szerintem ajándékba csak akkor add a ruhát ha elviszik mindkettőt)

Egyébként a piros nagyon jól néz ki, ott semmi gond nem lehet, a feketét viszont szerintem fényképezd úgy, hogy ne legyen csillogás, és semmi félreérthető dolog rajta. Bár tudom, illetve gondolom az anyaga miatt ez nehézkes lehet. Próbáld meg vaku nélkül, csak akkor sok fény kell a képhez.

Egyébként szép, ritka neved van! :)

2012. jún. 3. 15:03
 19/25 A kérdező kommentje:

Szia!

daniii,köszi szépen!:)

Igen,igazad van,lehet,hogy újra le kellene fotóznom...

2012. jún. 4. 00:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia!sikerült eladni?
2012. jún. 7. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!