Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek felvegyem? [link]

Szerintetek felvegyem? [link]

Figyelt kérdés

[link]

ugyan ilyenem van csak nekem szürke alapon rózsaszín csíkos.

szerintetek fel vehetem ezt suliba?

és mivel vehetném fel?

2012. máj. 23. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Suliba csak úgy én nem venném fel.

Esetleg tesin vagy ha sportoláshoz/otthon.

De ha ilyen sportos vagy és nagyon felszeretnéd venni így hétköznapokra is....akkor valami egyszerű rövid ujjú meg tornacipő talán. :D

2012. máj. 23. 15:21
 2/4 cottoncutee ***** válasza:
gumicsizmával simán.
2012. máj. 23. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én felvenném suliba is.. mondjuk valami sima toppal.. rózsaszínnel, ha már rózsaszínek a csíkok. :DD Meg tornacsukával ^-^
2012. máj. 23. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nem szeretek külsőről ítélkezni, de sportoláson meg otthoni viseleten kívül ezt csak valami nagyon mucsajfalvai suliban tudom elképzelni, vagy kisebbségieken, esetleg ha még nem múltál el 10 éves.

Bár ahány ház, annyi szokás, mifelénk biztos, hogy körberöhögtek volna jó páran (pedig tök átlagos vidéki suliba jártam). Ha felétek a többség ilyenben nyomul, akkor hajrá. Tesire kiváló amúgy.

2012. máj. 23. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!