Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szexi leggings - hogyan?

Szexi leggings - hogyan?

Figyelt kérdés
Szerintem momentán a legszexibb viselet a fiatal lányokon a leggings, főleg, hogy már nem csak hosszú, feneket takaró, hanem rövid felsőkkel is elfogadott hordani. A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy min múlik, hogy az egyik lányon szexin besimul a leggings a két popsigömb közé, sőt, a punciajkait is sejteti, a másikon viszont nem. Anyag? Viselési mód? Bugyi? Egyáltalán ki hogy hordja? Ki hogy szereti, mi az ízlése? Okítsatok ki, hogy kell.

2012. máj. 21. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
"katexos"=latexos akart lenni, bocsi a hibákért, már picit fáradt vagyok :S:)
2012. máj. 21. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazándiból a szexi leggings a formás,domború popsinál kezdődik és szép vastag izmos comboknál tehát a sportos lányoknál akik utána a teltség és kerekség érdekében még 1-2-3 kilót feldobnak zabizással , onnantól mind1 milyen leggins kerül fel de azért ne ordenáré legyen én így gondolom.
2012. máj. 21. 23:47
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is baromi gáz ha csak úgy "magában" van hordva. Egyszer láttam olyan neonzöld leggingst egy nőn, hogy még a narancsbőre is átlátszódott rajta...
2012. máj. 22. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
18%

Na szóval. Szerintem a lehető LEGTASZÍTÓBB dolog a leggings és a rövid póló. Fúj egyszerűen undorító.

Amúgy meg anyag meg viselési mód.

2012. máj. 22. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiú létemre mondom, nem szexi, pláne, ha nem takarja el a feneküket a póló... nagyon olcsó hatást kelt+tökéletes fenék kéne ahhoz, mert minden hibát kiad így...
2012. máj. 22. 16:55
 16/21 ívy1 ***** válasza:
100%
Függ az anyagtól,a mérettől(bár vannak méretezés nélküliek),a viselő adottságaitól,például ahhoz hogy bevágjon húsos nuni is kell. Az mindig vita tárgya hogy mivel kell hordani,pedig erre szabály nincs,az egyén joga és ízlése eldönteni. Én általában hosszított felsőkkel hordom,néha veszek fel olyat ami rövidebb,vagy farmer minit.
2012. máj. 22. 17:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként nekem tetszik a leggings,és ha valakinek jó popsija van,akkor jöhet a rövid felső is.Hordja mindenki úgy ahogy akarja,ezért senkinek nincs joga le kqrvázni a másikat.
2012. máj. 22. 17:15
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem tudom, rövid pólóval gáz, olyan mintha nem lenne rajta semmi, punci, popó vonal tökéletesen látszik, nem szégyelli magát? Nem csodálom, hogy lek-zák az ilettőket...
2012. máj. 22. 21:40
 19/21 anonim válasza:
100%
ez a bugyitól függ, mmint hogy tanga-e vagy sem...
2012. máj. 29. 12:41
 20/21 A kérdező kommentje:

fejtsd ki:

ha tanga, akkor...

és ha nem tanga, akkor...?

2012. máj. 29. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!