Szexi leggings - hogyan?
tevepatára gondolsz?
az nem a hordás, hanem inkább a szeméremdomboktól függ.
Édes a leggings nem helyettesíti a nadrágot, rövid pólóval pláne baromi gáz.. :)
Amúgy sztem fenékformától függ, de remélem előbb utóbb megérti mindenki, hogy az nem nadrág..
Ez nem kreátor kérdése... a tömeg ostoba, a tinik meg bármit felvesznek, amiből kivan a se..ük, csak hogy meg akarják dönteni őket a pasik.
Normális nőnek a bőr sül le a képéről, hogy ha harisnyában megy ki az utcára. Főleg, mert ilyen is sok van - nem is igazi leggings, hanem vékony 30denes harisnya, amin még a fehérnemű is átlátszik. Szóval nézegesd csak, nyilván te is ilyen 16-18 éves kissrác vagy, akinek csak egy kerek popsi kell, aztán csá, az, hogy fél méterrel feljebb mi van, az tök mindegy.
24/N
Nem, azt mondd, hogy fúj, k.rva, meztelen jár az utcán.
24/N
No akkor én megpróbálok az eredeti kérdésedre válaszolni:)
szerintem függ a legging anyagától is, pl a picit katexosabb anyagúak azok, amelyek "bevágnak", míg a pamutok sztem kevésbé.. szerintem még a fenék formája is fontos, egy sportos, kerek popsi vonalait biztosan jobban kidomborítja mint egy nagyobb, husisabb darabot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!