Hol van Budapesten jó turi?
Figyelt kérdés
Fiataloknak is vannak ott jó ruhák?2012. máj. 21. 15:32
11/16 anonim válasza:
Ha kockás ing akkor turi. Ez a turi íratlan szabálya. Igen változatos, különböző színű és méretű kockák jellemzik az ingeket. Az elképesztő sőt meghökkentő mennyisegről nem is beszélve. A kockás ing már már összefort a turival. És attól hogy kék.egy kabát még nem.női. Én már láttam fiatalemberen világoskék kabátot.és elég szexi volt benne legalábbis a barátnőm ezt állítja, szerintem inkább egy kicsit papagájos.
12/16 anonim válasza:
Most nem azért...de a barátnődnek elég fura izlése van....mióta van szexi-turi....mondta már valaki magába h HŰ de szexi a turi??!
13/16 anonim válasza:
Kedves beszélgetőpartner! Én úgy érzem komoly.szövegértési problémákkal és erős fantáziával küzdesz . Mi egy fiatal fiút láttunk kék kabátban nem egy turkálót. Az nem igazán lenne ésszerű. Bár igaz hogy a fiú épp.egy turival szemben állt a de az Gabi volt....
14/16 anonim válasza:
Hát nekem mindegy, de akkor minek használtok boltnevet egy emberre, mert az h turi nem emberi név...kutyanévnek még elmegy, bár a morzsi kedvesebb, de a turi az nekem turi. ne zavarj össze a fura ízlésű barátnőddel, aki már nem tudom mire gerjed, turira, gabira, papagájra...vagy valami fiatalemberre kék kabátban...
15/16 anonim válasza:
Jaj szegény neked tényleg komoly problémáid vannak. Látod azt már nem is kell megkérdezned hogy agyilag zokni vagy-e mert kaptál rá választ hogy Igen. Szívesen. Remélem néhány napon belül sikerül feldolgoznod ezt a hozzászólást a parányi agyacskáddal.és hamar kihevered ezt a jó kis furi turi murit.
16/16 anonim válasza:
A Váci út 114 szám alatt nyílt egy új turi. Angyal Ruhabolt a neve. Nagyon sok fiatalos, márkás rucijaik vannak szuper áron. Nekem ez lett az új kedvencem. Mindig találok ott valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!