Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol van Budapesten jó turi?

Hol van Budapesten jó turi?

Figyelt kérdés
Fiataloknak is vannak ott jó ruhák?
2012. máj. 21. 15:32
1 2
 1/16 anonim válasza:

Luna XI.ker

És a Hádák is nagyon jók.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 21. 15:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi.És szerinted melyik Háda a legjobb?
2012. máj. 21. 15:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok olyan gyakorlott turis, de a Balaha és a Keleti közti Háda elég jó, mellette van még egy hatalmas turkáló, de nagyon fülledt maga az üzlet. Viszont vadiúj H&M ruhát és övet fogtam ki ott. Előre szólok, hogy fél órát álltam sorba, hogy bejussak a próbafülkébe.
2012. máj. 24. 12:43
 4/16 anonim válasza:
Én a bosnyákra szoktam járni(Hádába).
2012. máj. 24. 13:28
 5/16 anonim válasza:
Hát nekem nincs személyes tapasztalatom turival. De van egy barátnőm aki igazi turi-fanatikus, teljesen oda van érte. Mindig azt mondja h meghökkentően jó minőségű ruhákat lehet ott kapni remek áron.
2012. aug. 9. 21:59
 6/16 anonim válasza:
Meghökkentően fekete ruhákat is lehet ott kapni?
2012. aug. 9. 22:05
 7/16 anonim válasza:
Hát szerintem ha valami meghökkentően feketét akarsz menj fodrászhoz vagy turihoz.
2012. aug. 9. 22:11
 8/16 anonim válasza:
Úgy hallottam szeptembertől a corvinus környékén lesz egy turi....
2012. aug. 9. 22:16
 9/16 anonim válasza:
Ja igen a Turigay, először nem értettem elég fura név. Ha melegbár lenne azt mondom oké de így...De hát vannak emberek akiknek élénk a fantáziájuk...
2012. aug. 9. 22:23
 10/16 anonim válasza:
jaaa...arról én is hallottam...az nem az a hely, ahol kockás ingek meg ilyen női kék kabátok vannak? szuper lesz, én minden nap ott fogok fetrengeni előtte részegen, corvinusra megyek úgy is, jó bulik lesznek a turi környékén!
2012. aug. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!