Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik az a cipő, amin norvég...

Melyik az a cipő, amin norvég zászló van? Milyen márka?

Figyelt kérdés

2012. máj. 20. 20:01
 1/8 supra01 ***** válasza:

www.vikingbolt.hu

talán itt lesz olyan

2012. máj. 21. 07:45
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2012. máj. 21. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocs a kérdésért, de van olyan? Mert én még soha nem láttam, viszont nagyon jól nézhet ki.

Amúgy csak hogy ne legyen off, láttam neten párszor már, hogy sima converse cipőt festettek át filctollal meg temperával, vagy nem tudom pontosan mivel. Konkrétan Star Wars fajtában láttam, és hihetetlen jó lett. Persze ehhez kell nagyon jó rajztudás, mert ezt nem szabad elrontani. Habár az is igaz, hogy a norvég zászló könnyebb, mint egy karakter megrajzolása. Ennyi, amit esetleg tudtam segíteni.

2012. máj. 21. 18:17
 4/8 A kérdező kommentje:
egy srácnak van az osztályomban, mellesleg azért érdekel,mert tetszik,egyébként fehér és kicsi norvég zászló van rajta, 1x2 cm max. ha ilyenre gondoltál:)
2012. máj. 21. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:
kb. olyan mint egy vans cipőn a márkajel
2012. máj. 21. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, igazából nem gondoltam semmilyen konkrét elrendezésre vagy ilyesmi. De hátha lehet venni, akkor én is keresném ezerrel :D Ha meg nem, akkor max ahogy mondtam, ráfestesz egy norvég zászlót egy fehér cipődre.
2012. máj. 21. 21:22
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 22. 15:05
 8/8 anonim válasza:
Napapijri :)
2017. ápr. 19. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!