Lányok! Ha összeér egy picit a combotom, milyen módszert ajánlanátok, hogy ne legyen kidörzsölve szoknya alatt?
Már egy picit nekem is összeért amikor mentem, ez volt kb. 1 éve.
De mióta kenem magamat a Rossmannban kapható Eveline karcsúsító krémmel, azóta már nem ér össze menés közben a combom, 5 cm-rel karcsúbb lett! :))
3., én speciel nem érzem magam túlsúlyosnak, mégis összeér a combom, mert örököltem, szóval nem feltétlen az ő hibája....
az első, harisnyás ötlet szerintem jó :D
Köszi a válaszokat!
Én se érzem magam túlsúlyosnak, 49 kg vagyok és 167 cm, de mindig is összeért egy picit a combom, csak eddig nem hordtam sűrűn szoknyát, nem zavart annyira. A harisnyás ötlet nagyon jó, meg majd a krémmel is megpróbálkozok :)
"De mióta kenem magamat a Rossmannban kapható Eveline karcsúsító krémmel, azóta már nem ér össze menés közben a combom, 5 cm-rel karcsúbb lett!"
Ez tök jó! Beillene egy Top shop-os reklámba! Már csak Horst Fucs hiányzik belőle!! :-)
Kedves 16:49-es
Azért írtam ezt, mert nekem ez tényleg bevált, nem is gondoltam volna, hogy egy kence ilyen mértékben képes karcsúsítani.
Jó alakom volt mindig is, na de amióta ezt a krémet használom, azóta meg már tökéletes, és ezzel nem is túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!