Ilyen környezetben mit viseljen az ember, hogy ne érezze magát annyira rosszul?
2012. máj. 19. 18:24
1/6 anonim válasza:
De buli ez a honlap! :D
Hol ez a hely? Mit értesz az alatt, hogy 'ne érezze magát annyira rosszul'? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Jordániában van
arra gondolok, hogy ott meleg van és mondjuk izzadékony, az a lehető legkevesebbet főjön a saját levében
2012. máj. 19. 18:31
3/6 anonim válasza:
Mindenképp vigyél magaddal valami szalmakalapot mert nagyon könnyen lehet napszúrást kapni. Amúgy valami könnyű anyagú ujjatlan világos felső és egy könnyű kis sort vagy lenge szoknya, bár utóbbiban nem tudom mennyire könnyű túrázni. És zárt cipő, vagy a forró homok nem az ember barátja... Viszont vannak helyek ahol nem nézik jó szemmel ha túl lenge az öltözeted, ennek nézz utána.
4/6 anonim válasza:
Én inkább egy "válleltakarós" felsőt ajánlanék, mert ha kinn van a vállad, akkor könnyebb leégni. Nem kell, hogy hosszú ujjú legyen, csak kb ilyen:
5/6 halibel válasza:
Hosszú ujjú kell, szerintem, csak ilyen "lenge" :)
(OFF: kb. egy órája azzal a honlappal szórakozok, köszi xD )
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
jó szórakozást:D
2012. máj. 19. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!