Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ennyire eltűnt a...

Tényleg ennyire eltűnt a Hip-Hop mint öltözködési divat?

Figyelt kérdés
Igen, vannak Hip-Hopos haverjaim, de öltözködésbe csak én vagyok aki Hip-Hopos. 16/f Budapestről

2012. máj. 19. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem sokat látni az tuti..
2012. máj. 19. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
A Hip-Hop nem "öltözködési divat" hanem életérzés. Mellesleg nem gondolom hogy eltűnt volna.
2012. máj. 19. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is csak 1 ilyen ismerősöm van sajnos...
2012. máj. 19. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tűnt el! igenis egy egyéni stílus épp azért is, mert nem gyakori! ettől ne tarts.:) 14/L
2012. máj. 19. 15:27
 5/8 A kérdező kommentje:
kössz de tényleg ritka
2012. máj. 19. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
most a véleményünk érdekelt, vagy a saját álláspontodat akarod ránk erőszakolni?! Mondjuk mihez képest vannak kevesen? Ami azt illeti páwából biztos több van...
2012. máj. 19. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, azzal a különbséggel, hogy én 6-7 ilyen embert ismerek. De remélhetőleg most, hogy elkezdődnek az utca paty időszakok kibővül a kör :)

Na de a lényegre térve nem tűnt el, csak jó helyen kell keresni. Én a Budapesthez képest tized akkora Szegeden is tegnap este 50-60-at láttam.

16f

2012. máj. 19. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
ja Szegeden aránylag elég sok van :D
2012. máj. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!