Tetszik ez a ruha?
2012. máj. 18. 16:29
11/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, a kedvenc színemben van, és mert nem a megszokott, 12-egy-tucat ruha. Mondjuk alkalminak nem venném fel én se, inkább városi lótifutira, kisebb buliba, ilyenek. A harisnya is gyönyörű. Mindkettő kéne, de egyszerre nem venném fel őket. :-)
12/13 anonim válasza:
bocsi de ez valahogy nem egy gyonyoruseg... :( vagyis maga a szine szep es a formaja de egy kicsitt izlestelenul van osszerakva
13/13 anonim válasza:
Nem tetszik...a színösszeállítás miatt...valami más színben TALÁN. És ez a harisnya hozzá majdnem undorító...lehet hogy csak én gondolom így. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!