Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha a hajam nem vágatom le?

Ciki ha a hajam nem vágatom le?

Figyelt kérdés
nekem jó hosszú szőke hajam van. A barátaim többsége levágatta a haját most nyárra.Mondják hogy én is vágasam le de én nem akarom annyira ,és anyum sem engedi.szal annyi ciki hogy olyan hagyományos .de én így szeretem .halgassak magamra vagy a haverokra??????:D:P:$
2009. jún. 27. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeség lenne levágatni, ha nem akarod. Ha még egészséges is, akkor pláne. Hidd el, nagyon sok mindennel fel lehet dobni, felkötni, szép fülbevalók, stb... :-)

Le ne vágasd, nagyon megbánnád!

Ne menj a többi után.

2009. jún. 27. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
köszy
2009. jún. 27. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Ők már biztos megbánták, és lehet azért próbálnak rábeszélni téged is, hogy ne legyenek egyedül :)

Ha neked így teszik, és nem zavar ha meleg van (de miért zavarna, hiszen csonó jópofa összefogott frizura van, így nincs is meleged), akkor le ne vágasd!

Ősszel majd szívják a fogukat a többiek, hogy neked megmaradt a szép hosszú hajad, ők meg növeszthetik megint!

2009. jún. 27. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
LE NE VÁGASD!!!Én levágattam egész rövidre és most szenvedek már hónapok óta mert vissza akarom növeszteni és iszonyúan áll.A fodrászom is azt mondta,hogy vagy kibirom ezt az időszakot vagy soha többé nem lesz hosszú hajam.Az utcára is alig merek kimenni...:P
2009. jún. 27. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!