Kórházban leszek gyakorlaton, milyen fehér nadrágot vigyek?
Tudom, hogy olyan fehér nadrágot, ami fehér, nem kell leírni.
De a fazonjáról és az anyagáról gőzöm nincs... Melegítő ? Vagy egy sima farmer anyagú fehér gatya ? Tapadós ? Lógós ? Pont jó ?
Szerintetek ?
Melegítőt semmiképpen se. Olyat, amilyen az orvosokon szokott lenni, azt a bővebb fajtát. Munkaruhaboltban viszonylag drága, de turiban is lehet jót venni. Nekem ott vettünk laboros gyakorlatra. Tökéletes.
Vagy ha egy szűkebb típusú fehér nadrágod van, akkor az is jó. Szerintem. Amúgy ha ismerősöd megy oda, kérdezz rá, hogy az övé milyen.
OKé, köszi a válaszokat :) !
Majd akkor szétnézek.
Kórházban dolgozok, általában fehér farmer van rajtam, de van amikor melegítőnadrágban vagyok (nem a susogós fajta :) ). A munkaruha boltban kapható ruhák nem túl előnyösek, és szerintem ha már emberek közé megyek, nézzek is ki valahogy.
Ami nagyon fontos, hogy kényelmes legyen, olyan amiben le tudsz hajolni és nem lóg ki a feneked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!