Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudok rendelni bordó...

Honnan tudok rendelni bordó színű acélbetétes 36-os, nem-varrott orrú Martens bakancsot?

Figyelt kérdés
Keresgéltem neten, de nem találok sehol olyat, ami mind a négy kritériumnak megfelelne, még külföldi oldalakon sem. Ráadásul külföldről csak 2-szer annyiért találtam, mint nálunk. A nem-varrott orrút úgy értem, hogy nincs az orrán keresztben egy varrás az acélbetét szélénél. Tudna valaki segíteni ebben?

2012. máj. 16. 22:07
 1/2 anonim válasza:
Csak ird be a googlbe hogy steel sohes vagy dr martens shop vagy a vaterán is keress
2012. máj. 17. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy jót akarsz, de a kérdésben is írtam, hogy már kerestem mindenhol és nem találtam, még külföldi oldalakon sem. Szóval nem gúglizok rá, elég volt az eddigi keresgélés, már szinte beleőszültem. Azért tettem fel itt a kérdést, mert arra számítok, hogy látja valaki, aki rendelt már netről, akár külföldről Martens bakancsot.
2012. máj. 17. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!