Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki nem tud valami jó,...

Valaki nem tud valami jó, menő öltözési összeállítást? Vmi olyasmi ami most divatos.

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam követni a divatot én mindig úgy öltözködöm ahogy nekem tetszik és ez szerintem "menőbb" mint az hogy mindenki követi a divatot és mindenki ugyan olyan...

19/L

2012. máj. 16. 19:48
 2/8 anonim válasza:
29%
inkább keresd meg a saját stílusod:D biztos vannak olyanok amik tetszenek neked hát viseld azokat nem a divatot kell lesni^^
2012. máj. 16. 19:51
 3/8 anonim válasza:
nem lehetsz állandóan divatos amúgy meg tapasztalatom szerint értelme sincs öltözz úgy ahogy jól érzed magad a saját stílus mindig jobb!! 17f
2012. máj. 16. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Mellesleg a nemed ismerete nélkül nehéz bármit is mondani :D
2012. máj. 16. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mintha ismerném a divatot, csak egy elvi kérdés merült fel bennem, hogy hogy akarsz normális választ kapni, ha azt sem tudjuk, hogy férfi vagy női összeállítás érdekel.

Ami a férfit illeti, én megbolondulok a farmer-ing kombinációért. Ha kimozdulni kell, akkor hosszú ujjú sötét ing és szövetnadrág, nyakkendő tilos, rikító színek és havaii minták kizárva. De ez az én ízlésem, és nem divat.

Szintén magánvélemény: ha nő vagy és jó alakod van, teljesen mindegy mit veszel fel. Ha nincs jó alakod, akkor meg azt hordd, ami jól áll, előnyös, ne azt, ami divatos.

24/N

2012. máj. 16. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Először is : fiú vagy lány vagy?

Másodszor: ne az öltözködésed által akarj menő, jó fej lenni, hanem a személyiséged miatt, azért, aki Te vagy.

Ráadásul lehet, hogy mondunk neked egy összeállítást, ami nagyon idiótán fog rajtad kinézni, és az ellenkezőjét éred el vele.

Semmi adatot nem adtál meg, magasság, kor, súly...

2012. máj. 17. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:

lány

38 kg

12 év

164 cm

2012. máj. 17. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:

164 centi 38 kiló? úh, nagyon vékony lehetsz!

Amúgy fiatal vagy, hordj csőgatyát, valami mintás-színes felsőt, azok most úgy is nagyon nagy divatok, csak úgy, mint az élénk színek (neonzöld, narancssárga stb.)

2012. máj. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!