Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Egy FEHÉR színű topom van, aminek az elején flitterek vannak. Annyi a gondom, hogy eléggé ÁTLÁTSZÓ. Fiatalság ide, fiatalság oda, engem zavar, ha a melltartómat nézegetik. Ez van, nem tudok mit tenni. Mit javasoltok? Ért valaki ruhaátalakításhoz? Van ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat.(:

2012. máj. 16. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél föl alá fehér trikót vagy topot.
2012. máj. 16. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell átalakítanod, csak vegyél fel a melltartó és a felsőd közé egy sportmelltartót. Simán rávehetetd egy rendes melltartóra.

Ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

[link]

Én is ezt szoktam. Nekem is vannak átlátszó felsőim ami alá merésznek tartom az egyszerű melltartót, ezért ráveszek egy ilyet.

De amúgy kínaiban is lehet kapni 500.-

Én annyiért vettem és a célnak tökéletesen megfelel.

Szerintem ez miatt ne tegyél tönkre egy jó felsőt!

2012. máj. 16. 18:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Erre már én is gondoltam. Akkor ezt fogom tenni. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!