Milyen ruhát javasoltok tesiórára?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 15 éves lány vagyok, és általános iskola 8. osztály óta nem tesizhettem egészségügyi okok miatt tehát gerincferdülésem volt és csak gyógytestnevelésre járhattam egy külön helyre ami 4 háznyira van innen a lakhelyemtől és elég volt egy melegítőbe átmennem oda. Csak ugye annyira javult az állapotom hogy a gyógytorna mellett járhatok már sima tesiórára is hogy szokjam az orvosom szerint. Általánosba 8.ig kötelező volt a tornadressz már nem is jó rám nincs is meg. Gimibe ahova járok ott kötelező tánc van ahova a tanár kéri a dresszt ez még rendben is van de ugyan az a tanár tartja a sima torna órát is és elvárja hogy ott is viseljük ezt a cikit. Persze rá lehet venni még ruhát csak nem tudom mi lenne a praktikus mert a terembe elég meleg van és ha ott rendes mozgás van akkor meglehet ott rohadni, én nem akarom mutogatni magamat a dresszbe mert nem olyan mutogatós vagyok, van aki mutogatja magát van aki nem, és nem tudok dönteni milyen nadrág meg felső kéne ahhoz hogy jó legyen ez. Várom az ötleteiteket.2012. jan. 2. 23:14
1/9 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen ez a tornadress.. el birnád küldeni?? van róla fotód?? :)
2/9 anonim válasza:
vagy esetleg ird le hogy körülbellül hogy néz ki.. milyen szinű stb... :)
3/9 anonim válasza:
Furcsa, hogy elvárja a tornadresszt... Elvégre egy 15éves lány már testileg érett és akkor ilyen feszes cuccba mutogassa magát? Ha meg lehet rávenni más ruhát, akkor minek a tornadressz?
4/9 Maidx14 válasza:
Igen, szerintem nem unatkozik a torrnatanár óra alatt...
5/9 anonim válasza:
Nem normális a tornadressz 15 évesen...ez már a középiskola b*sszus...
Én 3/4edes streccsnadrágot és pólót hordanék.Ezt is hordtam anno meg rövidnadrágot.
Szóval vmi jó bő póló,alá sportmelltartó,melegítőnadrág,vagy streccsnadrág.
6/9 anonim válasza:
Én tiszta lányiskolába jártam gimibe és ott anno kötelező volt mindenkinek a tornadressz, de pl a fiútesóm a Teleki Blanka közgazdaságiba tanult és ott a fiúknak is kötelező volt a tornadressz.
Én azt ajánlom hogy vegyál rá egy polót és alulra pedig egy fekete cicanacit. Ezért biztosan nem fognak szólni.
7/9 anonim válasza:
Szakközépbe fiúknak dressz? Mikor járt a tesód iskolába 30éve?
8/9 anonim válasza:
Szerintem bármit rávehetsz, ami kényelmes neked, feltéve, hogy ezt nem szabályozzák. :)
9/9 anonim válasza:
egy sima póló, meg egy laza térdnadrág. Nekünk általános iskola 1-2. osztályában volt kötelező a piros tornaruha. Utána hál istennek abban tornáztunk, amiben akartunk. Középsuliba meg a tanár azt akarta, hogy fehér pólót és rövid nadrágot hordjunk. Nah a fehér pólóról gyorsan leszoktattuk, mert általában senki nem fehér melltartót hordott és heti 3X volt tesink és általában minimum 2 osztálynak volt órája. Szóval a fiúk csak legeltették a szemüket, de még így is nehéz volt a tesi tanárt meggyőzni, pedig nő volt XD... Én általános suli felső tagozatában simán megtiltanám tornadresst, mert ez a lányoknak nagyon kellemetlen, mert serdülnek, menstruálnak, szőrteleníteni is kell és akkor mutogassák magukat egy tapadós hülyeségben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!