SEGÍTSÉG! Lapockán alúl érő hajam volt, de sokat vasaltam, és nagyon sokáig nem vágattam. Növeszteni szeretném. HOGYAN? (otthon, gyorsan)
szia!
fodrászként a következőt tanácsolom: ne fesd minden alkalommal a hajadat teljesen végig. Nem tudom milyen színű, ha világosra van festve (szőke, sötétszőke) akkor főleg! Ha vasalnád akkor inkább szerezz be egy sörte kefét, fújd át szárazra a hajad tövét és a kefével egyes (!!!!) fokozaton húzd ki egyenesre. Tovább tart de nem tűz forró vasalóval vagy hajszárítóval fogod égetni a hajad... fiúsan rövid hajam volt 2010ben mikor született a fiam és most derékig ér... Egyszer vágott belőle a mesterem 5 centit kb... Ja! És SZILIKONOS hajvégápoló a hajad felétől kenheted. Tövére ne mert zsírosít! Minden hajmosásnál, sose felejtsd el! Nem fog törni!
köszönöm a sok hasznos tanácsot.;)
én is hallottam már a ricinus olajról,meg a bánfi szeszről/balzsamról,de még nem próbáltam..de most egyre több helyen olvasom/hallom hogy jó.úgyhogy kipróbálom.:)
egy kérdés: a ricinus olajat hogy kell használni?mármint,úgy értem,hogya fej tetőre vagy csak a hajszálak végére kell kenni?és mennyi ideig kell rajta hagyni?stb.
(amúgy meg azt hallottam,hogy a bánffi szeszt 5 hónapon keresztül kell hasznánli,és csak az után fog átható eredménye lenni.ez igaz?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!