Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SEGÍTSÉG! Lapockán alúl érő...

SEGÍTSÉG! Lapockán alúl érő hajam volt, de sokat vasaltam, és nagyon sokáig nem vágattam. Növeszteni szeretném. HOGYAN? (otthon, gyorsan)

Figyelt kérdés
Végül elhatároztam hogy elmegyek fodrászhoz,és levágatom,mert már nagyon meg volt töredezve és hullott is.Szóval elmentem,és mondtam,hogy annyit vágjon ki belőle,ameddig meg van töredezve.És nagyon sokat ki kelett vágni.Jelenleg vállon alúl érő a hajam.(ameddig a melltartó kapcsa leér). És nagyon szeretném ha megitn olyan hosszú lenne.Sőt..még hosszabb..De nem akarok éveket várni..x_x Valakinek valami jó házi pakolás ötlete?Tapasztalatok?Mitől nő gyorsabban a haj..? segitseteeeeeek.:o3

2012. máj. 13. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
ricinus olaj:) patikában olcsón lehet kapni
2012. máj. 13. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A ricinus olaj tényleg jó, plusz én a Herbáriás Bánfi hajszeszt tudnám ajánlani. Elvileg hajhullás ellen jó, de gyorsabban is nő tőle a hajad. Drogériákban lehet kapni.
2012. máj. 13. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

fodrászként a következőt tanácsolom: ne fesd minden alkalommal a hajadat teljesen végig. Nem tudom milyen színű, ha világosra van festve (szőke, sötétszőke) akkor főleg! Ha vasalnád akkor inkább szerezz be egy sörte kefét, fújd át szárazra a hajad tövét és a kefével egyes (!!!!) fokozaton húzd ki egyenesre. Tovább tart de nem tűz forró vasalóval vagy hajszárítóval fogod égetni a hajad... fiúsan rövid hajam volt 2010ben mikor született a fiam és most derékig ér... Egyszer vágott belőle a mesterem 5 centit kb... Ja! És SZILIKONOS hajvégápoló a hajad felétől kenheted. Tövére ne mert zsírosít! Minden hajmosásnál, sose felejtsd el! Nem fog törni!

2012. máj. 14. 18:05
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok hasznos tanácsot.;)

én is hallottam már a ricinus olajról,meg a bánfi szeszről/balzsamról,de még nem próbáltam..de most egyre több helyen olvasom/hallom hogy jó.úgyhogy kipróbálom.:)

egy kérdés: a ricinus olajat hogy kell használni?mármint,úgy értem,hogya fej tetőre vagy csak a hajszálak végére kell kenni?és mennyi ideig kell rajta hagyni?stb.

(amúgy meg azt hallottam,hogy a bánffi szeszt 5 hónapon keresztül kell hasznánli,és csak az után fog átható eredménye lenni.ez igaz?)

2012. máj. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!