Másnak is az egyik lába nagyobb, minta másik? HOgy lehet így cipőt találni?
Figyelt kérdés
Bal lábam 37-es, jobb lábam 38-as. Balerinát szeretnék, d az egyik lábamat szorítja a 37-es, a másikkal meg kilépek. a boltban felpróbáltam 1 37-est az egyik lábra és 1 38-ast a másik lábra, úgy jó volt.
Hogy lehet így cipőt találni?
Más is küzd ilyen problémával?
2012. máj. 13. 16:07
1/6 anonim válasza:
Egyelőre nincs ilyen problémám, meg nem is nő, hanem férfi vagyok. Nem tudom milyen árkategóriájú a cipő, sokszor egy párat sem tud az ember kifizetni, nemhogy kettőt. Ha ki tudsz két párat fizetni vedd meg mind a kettőt, a felesleges párat eladhatod a neten, hátha másnak is van ilyen problámája. Így megoldódhat a te problémád is. Esetleg tehetsz a nagyobb cipőbe sarokfogót és úgy talán nem lépsz ki a cipőböl. Lehet, a boltban van különbözű méretű is párban, bár erre nagyon kicsi az esély, de hallottam már róla.
2/6 anonim válasza:
ha debreceni vagy tudok ajánlani egy jóksi cipőboltot, hazsnált félig használd de van olyan ami telejsen új és tudod menniyért iylen 1000 forintos balerinacipők vannak.
Én most vettem 990 ft-ért egy pöttyös balerinacipőt belül bőr és zsír új volt!! a deichmannban emg árulják 5000-rt
nem hiszem hoyg használtan lehetne felemásan venni de ha úgy nézed ha már két párat veszel az is olcsóbb,és van úgy hogy egy fajtából több méret csak persze nem egy helyen mert meg kell találni a polcokon
3/6 anonim válasza:
jah még azt akartam írni hogy csináéhatnál oylat is hogy amelyik nagy rád annak a végébe vattát raksz!
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nagy, akkor az azért se jó, mert a cipő végén kilátszanak a lábujjaim "eleje" és az szerintem nem esztétikus
2012. máj. 13. 18:19
5/6 anonim válasza:
Tudom, hogy drágább, de én márkás boltban vettem olyan cipőt, aminek van feles számozása is, tehát nem 37-est, nem is 38-ast, hanem 37,5-es cipőt vettem, így pont jó mindkettőre. Amelyiket kicsit szorította, az rányúlt a lábamra, a másik meg pont jó. De hát ez tizenezernél kezdődik.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, leginkább pánt nélküli magassarkú körömcipőknél okoz gondot, hogy az egyik lábamról le akar esni a cipő, én sarokbetéttel szoktam megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!