Akinek az egyik melle jóval nagyobb, mint a másik, az mer strandra menni?
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy hogy lehetne azt megcsinálni, hogy senkinek ne tűnjön fel :( Évek óta nem voltam strandon, emiatt és nagyon szégyellem a testem...de a férjemnek megígértem, hogy idén el fogok menni vele a Balcsira, ahol a barátai szerveznek minden évben egy közös nyaralást. Már előre félek, én egy rút kiskacsa vagyok a férjem barátainak feleségei mellett... :(2009. máj. 17. 09:59
1/6 anonim válasza:
Ne másnak akarj tetszeni! ha a párodnak tetszel csak az számít.Ne szégyeld hogy kicsit másabb vagy,légy rá büszke^^
2/6 anonim válasza:
Mindenkinek vannak hibái. Ha tényleg a barátaitok, akkor emiatt nem kell szégyenkezni! Érezd jól magad!
3/6 anonim válasza:
Ugyanmár, nézz körül egy strandon. Van akinek a feneke nagy, van akinek a hasa, van O lábú és mell nélküli.
Szerintem rajtad kívül senki nem törődik vele.
Legyen egy kis önbizalmad. Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy.
4/6 anonim válasza:
Ha annyira baj lenne a férjed biztos mondta volna, hogy valamit kezdj vele, ha szorosabb barátokkal mentek előttük nem szégyen szerintem :) Vagy próbáld meg azt, hogy az egyikbe teszel szilikont a másikba nem vagy olyan színű/fazonú fürdőrucit veszel ami takarja vagy nem látszik benne a különbség, nézz körül valami széles választékú bikinis üzletbe biztos találsz jót és így van, van kis/lógó/nagy mellű nő ugyanez fenékbe X, O láb had ne soroljam :) És, ha észre is veszik nem kell vele foglalkozni és biztos rajtad kívül is még azon a starndon is ahol lesztek lesz ilyen "problémájú" nő és én amúgyis abba a kategóriába tartozom, hogy abszolút nem érdekelne a dolog nem nevetnélek ki sem ehez hasonló :) Nyugi, és érezd majd jól magad ;-)
5/6 anonim válasza:
Nekem is nagyobb, és szeretem, mert megtanított arra, h ne ezzel foglalozzam...
6/6 anonim válasza:
Igaza van annak aki azt írja,hogy mást úgy sem izgat,főleg,ha jó barátok vagytok.Amúgy én is mindig azt nézem,hogy ki bámulja a lógó cicim,a nagy röcögős hájaim,de aztán rá kell jönnöm,hogy senki,mert engem sem izgat,hogy másik hogy néznek ki.Mellettem ment már el nem egy szépséghibás de nem izgatott és,hogy miért?Nemtudom.A lényeg,hogy senkit sem érdekel,hogy mi rajtad a furi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!