Hogy áll rajtam? Jó a színösszeállítás? Nem túl nagy a vádlim?
2012. máj. 12. 13:55
1/12 anonim válasza:
nekem sehogysem tetszik nagyon nem szép ez ruha,összeállításként meg szerintem még rosszabb!
képek minősége is nagyon rossz,az az első zoknis kép a legrosszabb!
3/12 anonim válasza:
Maga a ruha sem jó szerintem, és nem is illik túlságosan hozzád, egyetértek kvittával
4/12 anonim válasza:
ne haragudj de ez a szoknya borzalmas helyen van levágva és csak szélesíti a vádlid, továbbá ezzel a pólóval eléggé sápadtít.
5/12 A kérdező kommentje:
linkeltek nekem szoknyát, ami jól is állna?
2012. máj. 12. 14:21
6/12 anonim válasza:
14.17. nincs olyan hogy "sápadtít", amire Te gondoltál, az a SÁPASZT szó :)
Egyébként tényleg sápaszt és a vádlidon sem előnyös.
7/12 anonim válasza:
eléggé ódivatúan néz ki. a cipő az egyetlen, ami modern :D
8/12 anonim válasza:
hát nekem nagyon nem tetszik az a szoknya..
9/12 anonim válasza:
igaz csak nem jutott eszembe a megfelelő szó és nem akartam egy órát gondolkodni fölötte :) sorry:)
10/12 anonim válasza:
Ha már végképp ezt a szoknyát akarod hordani, akkor ehhez egy szűk szabású fölső illik, mivel maga a szoknya bővülő. A hossza tényleg borzalmas, így együtt a fölsővel én nem venném föl. Cipőnek valami egyszínű kellene, vagy egy egyszínű blúz. A mintás blúz más mintás cipővel nem jó. Olyan leszel ebben az összeállításban, mint akit fölülről összenyomtak, nagyon nem előnyös. Ha csak nem vagy 180 cm magas nádszálvékony modellalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!