Mit tegyek a ruháimmal, ha nem tetszenek a barátomnak?
Normálisan öltözködöm (nincs mély dekoltázs, nagyon mini szoknyák se...), de így nyáron picit rövidebb szoknyákat, ruhákat hordok, ami a barátomnak nem nagyon tetszik. megkért, hogy ne hordjak ilyen rövideket (combközépig érő), mert zavarja, hogy nagyon megnéznek a pasik és szavaival élve szeretné ha "megőrizném neki a szépségem", én beleegyeztem. De akkor hogyan kombinálhatnám a ruháimat vagy hogyan hosszabbítsam meg őket?
köszi
19/L
Szerintem a combközépig érővel nincs gond, az még nem olyan mini. Pedig én elég konzervatív vagyok, mégis ízlésesnek tartom. Inkább örüljön, hogy nőiesen öltözködsz, nem pedig a szokásos farmer + póló összeállításban vagy!
Ha nagyon zavarja, akkor próbáld ki a térdig érő változatot! Azzal nem lehet baja: mutat is, meg nem is!
21/f
A jobb kérdés, mit tegyél a barátoddal, aki a tulajdonának gondol. :D
Kár volt beleegyezned. De utólag is szépíthetsz, mondd meg neki, hogy nem fogsz a kedvéért megfőni nyáron. :D
Ha mégis ragaszkodik hozzá, menjetek el szépen együtt vásárolni, keressetek olyan darabokat, ami mindkettőtöknek megfelelő, aztán a számlát fizesse ki egy szó nélkül ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!